Posturi create in octombrie 2008, Toate posturile

Tom Best in Ungaria, 5-7 iunie 2009

Tom Best va tine in Ungaria cursul Energy Balanced Coaching, in care tehnicile nlp-ului sunt combinate cu tehnici samanice, cu scopul de a ne putea trai viata mai deplin si de a ne dezvolta capacitatile de deblocare, amplificare si utilizare a energiei interne si externe. Cursul este destinat celor care au un background in nlp, precum si cei care sunt traineri sau consultanti.

Viata noastra depinde de energie in variatele ei forme. De la corpul fizic pana la cele mai inalte aspiratii ale spiritului, modul in care folosim energia determina calitatea vietii noastre. Energy Balanced Coaching presupune explorarea felului in care cream si manifestam energia corpului, mintii si spiritului nostru. Uneori, fluxul nostru energetic este blocat si experimentam durere, suferinta emotionala sau mentala. Prin tehnicile din curs, invatam cum sa ne folosim pe deplin forta de viata astfel incat sa curga liber clipa de clipa, fara efort.

Citeste mai mult...

Love's executioner and other tales of psychotherapy

Irvin D. Yalom. Un psihiatru si psihoterapeut cu o cariera bine construita, la Stanford. Zece studii de caz. O sinceritate curajoasa, acel tip de sinceritate care il face sa para pe alocuri slab, nepregatit, arogant. Acel tip de sinceritate care il face sa para foarte uman.

“Ar fi bine sa astept ca un pacient, care m-a rugat sa fiu pastratorul scrisorilor sale de dragoste, sa rezolve aceasta problema, de vreme ce eu, in propria mea viata, am evitat-o? Este posibil sa-l ajut sa mearga mai departe decat am facut-o eu?”

Mi-a fost greu sa las cartea din mana. Avand in vedere ca am in biblioteca mai multe carti cu fragmente de terapie care isi asteapta randul de ceva ani, nu e putin lucru.

Citeste mai mult...