Posturi create in octombrie 2017, Toate posturile

Prima, a doua, a treia relatie de cuplu

Ce invatam de la o relatie la alta? Ce facem diferit, la ce suntem atenti, ce valori se modifica? 

E a doua relatie mai buna decat prima, si putem presupune ca a treia va fi chiar mai buna? Sau a doua relatie ne invata mai degraba resemnarea si ne descurajeaza sa cautam in continuare? Invatam sa avem relatii mai satisfacatoare o data cu trecerea timpului, sau doar sa ne acceptam propriile limite si sa ne multumim cu mai putin?

 

Citeste mai mult...

Testimoniale despre trainingul de NLP

Despre NLP nu este deloc usor sa vorbesti pe scurt. Daca ar fi sa o fac, as mentiona ca mi-a schimbat viata. Ca a reprezentat un moment de cotitura, care inca seamana cu un miracol. Insa NLP-ul nu poate fi separat de oamenii care il predau sau care il invata. 

Mai jos, gasiti cateva impresii si testimoniale despre NLP si efectul lui in vietile unor oameni.

Citeste mai mult...

Rutina in cuplu

Rutinele, prin repetitivitatea si constanta lor, creeaza o stare placuta de siguranta. Iarna se fac planuri pentru vacanta de vara, cu aceiasi prieteni, si imprevizibilul este in mare masura eliminat. Aceasta stare seamana adeseori cu o pace mult cautata, cu simplitatea copilariei, cu lipsa grijilor. Pentru o vreme, poate chiar cativa ani buni, aceasta stare seamana cu un paradis regasit.

Majoritatea oamenilor simt insa nevoia unor schimbari, din cand in cand. Uneori, ne obisnuim atat de mult cu lucrurile bune, incat nu le mai putem simti. Avem nevoie de contrast ca sa percepem clar lucrurile.

 

Citeste mai mult...